Generáció váltás

Nyugdíjba vonul Burus-Siklódi Botond

Nyugdíjba vonult  Burus-Siklódi Botond  a Hargita megyei Apáczai Csere János Pedagógusok Háza igazgatója és a Romániai Pedagógusok Szövetségének elnöke – a hírt Burus-Siklódi Botond jelentette be közösségi oldalán. A Pedagógusok Házának igazgatói tisztségét Ferencz Salamon Alpár veszi át.

Burus-Siklódi Botond közösségi oldalán úgy fogalmozott: saját kérésére helyezték nyugdíjba, hiszen szeptember 17-én betöltötte 65 életévét, elérte a nyugdíjkorhatárt.

„A miniszter asszony jóváhagyta és október 15-i hatállyal miniszteri rendeletben érvényesítette a Hargita megyei Apáczai Csere János Pedagógusok Háza igazgatói funkciójábóli felmentésemet. Közel 30 évnyi igazgatás után távozom az állami kötelékből azzal a reménnyel és bizakodással, hogy ittlétem nem volt hiábavaló, az elkezdett és hittel ezidáig folytatott munkát ugyanolyan elkötelezettséggel, de új energiával és lendülettel, kreativitással fogja folytatni utódom, az új vezető: Ferencz Salamon Alpár barátom és harcostársam. Ez a dolgok rendje, ezt akartuk, örülök, hogy sikerült. Sok sikert kívánok számára és kis csapata számára” – írta bejegyzésében.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek